Food powders from plant raw materials. Classification, methods of receipt, market analysis
Збережено в:
| Дата: | 2010 |
|---|---|
| Автори: | Yu. F. Sniezhkin, Zh. O. Petrova |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2010
|
| Назва видання: | Biotechnologia Acta |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000064339 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Analysis of losses of food raw materials in the food chain
за авторством: O. A. Pivovarov, та інші
Опубліковано: (2022) -
The process of forming the polycrystalline silicon wafer from the powder raw material and analyzing the impurity composition of their surface
за авторством: R. Aliev, та інші
Опубліковано: (2011) -
Classification of the mineral raw-material and ecological capitals
за авторством: Yu. V. Razovskyi, та інші
Опубліковано: (2016) -
Classification of the mineral raw-material and ecological capitals
за авторством: Ju. V. Razovskij, та інші
Опубліковано: (2016) -
Complexing Properties of Functional Powders
за авторством: Zh. O. Petrova, та інші
Опубліковано: (2018)