Brending as a component of politics increasing of production competitiveness
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | N. M. Vyshnevska |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2010
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000110050 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Product quality as main factor of increasing of competitiveness food products
за авторством: N. M. Vyshnevska
Опубліковано: (2009) -
Marketing and logistic component of increasing competitiveness of integrated enterprises
за авторством: A. V. Vardiashvili
Опубліковано: (2019) -
Increase of Product Competitiveness: Problems of Definition of Effectiveness
за авторством: V. A. Litvinova
Опубліковано: (2013) -
Country's economic competitiveness increasing within innovation component
за авторством: Z. Yurynets, та інші
Опубліковано: (2015) -
Trade facilitation as a tool to increase the competitiveness of domestic products in the context of globalization
за авторством: Ju. Ljashenko
Опубліковано: (2018)