Regional market bakery products, new forms and types
Збережено в:
| Дата: | 2010 |
|---|---|
| Автор: | O. M. Dziuba |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2010
|
| Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000110056 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Integration mechanisms of development of Ukrainian market of bread and bakery products
за авторством: O. V. Nikishyna, та інші
Опубліковано: (2018) -
Innovative and investment vector of bakeries development
за авторством: N. I. Durbalova
Опубліковано: (2019) -
Innovation management technologies of Ukrainian bakery enterprises
за авторством: N. Y. Basiurkina
Опубліковано: (2018) -
Main components of innovative strategy of bakery enterprises development
за авторством: N. I. Durbalova
Опубліковано: (2020) -
The Strategic Analysis of the External and Internal Environment of Bakery Enterprises
за авторством: V. V. Lishchynska
Опубліковано: (2018)