Strategic planning as an instrument of competitiveness of enterprises of milk industry
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | L. V. Protasova |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2010
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000110072 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The Budgeting as an Instrument of the Financial Planning System of Industrial Enterprises
за авторством: I. A. Fedorenko, та інші
Опубліковано: (2018) -
An algoritm for estimating the components of the competitiveness of the milk processing enterprises
за авторством: T. M. Hamma, та інші
Опубліковано: (2012) -
Directions and functions of strategic planning at food industry enterprises
за авторством: Yu. V. Zhuravel
Опубліковано: (2016) -
Methodical Approaches to the Evaluation of the Competition Level of the Milk and Milk Products of Ukraine
за авторством: O. V. Popko
Опубліковано: (2020) -
Consumer Motivations for Dairy Products and Growing Competitiveness of the Milk Processing Industry
за авторством: D. V. Pavlovskyi
Опубліковано: (2014)