Normative providing of planning and control of quality of products as basis of competitiveness of food industry enterprises
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | H. M. Tarasiuk |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2010
|
Назва видання: | Economy, Management, Innovation. Series : Economic Sciences |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000110083 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Normative providing of planning and control of quality of products as basis of competitiveness of food industry enterprises
за авторством: L. O. Vasylkevych
Опубліковано: (2010) -
The Instrumentarium for Providing the Competitiveness of Exports of the Food Industry Products of Ukraine
за авторством: Yu. M. Tunitska
Опубліковано: (2017) -
Product quality as main factor of increasing of competitiveness food products
за авторством: N. M. Vyshnevska
Опубліковано: (2009) -
Assessment of Competitiveness of Industrial Products on the Basis of Commercial Assessment of its Quality
за авторством: V. M. Hrynova, та інші
Опубліковано: (2013) -
Directions and functions of strategic planning at food industry enterprises
за авторством: Yu. V. Zhuravel
Опубліковано: (2016)