Quality and safety of food products
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | D. F. Krysanov |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2010
|
Назва видання: | Economy and forecasting |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000136208 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
The principles of administrative and legal regulation of safety and quality of food products
за авторством: V. V. Brulevych
Опубліковано: (2016) -
Providing food processing production with resources
за авторством: D. Krysanov
Опубліковано: (2012) -
Product quality as main factor of increasing of competitiveness food products
за авторством: N. M. Vyshnevska
Опубліковано: (2009) -
Managing Quality and Safety During the Production of Yoghurt with Honey Products
за авторством: S. V. Merzlov, та інші
Опубліковано: (2018) -
Capitalization of food producers in the aspects of food safety
за авторством: O. H. Derevianko
Опубліковано: (2020)