A Regularization Method for Investigating Quasi-Transverse Waves in Pre-Fractal System of Microstrip Lines - Koshovy, G. I. (Видавничий дім «Академперіодика», 2012)
Поставлено та перетворено на основі методу інтегральних рівнянь задачу поширення електромагнітних хвиль у передфрактальній системі мікрострічкових ліній. У вивченні сингулярних інтегральних рівнянь, що визначають головні характеристики майже поперечних хвиль у зазначеній системі, успішно застосовується метод регуляризації Векуа–Карлемана. Детально розглядається вузькострічкове наближення даної задачі. Наводяться числові результати.