Зсувний модуль та структура хрящової тканини
Cartilage tissue has been considered as a polymeric gel network formed from chains of fibrillar proteins and proteoglycans. A theoretical model of the network consisting of network units connected by inter-unit chains is proposed, the corresponding deformation mechanism for cartilage tissue is devel...
Збережено в:
| Дата: | 2022 |
|---|---|
| Автори: | Bulavin, L.A., Hnatiuk, K.I., Zabashta, Yu.F., Svechnikova, O.S., Tsymbaliuk, V.I. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English Ukrainian |
| Опубліковано: |
Publishing house "Academperiodika"
2022
|
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://ujp.bitp.kiev.ua/index.php/ujp/article/view/2022264 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Ukrainian Journal of Physics |
Репозитарії
Ukrainian Journal of PhysicsСхожі ресурси
-
Деформація і структура хрящової тканини
за авторством: Zabashta, Yu.F., та інші
Опубліковано: (2024) -
Вплив магнітного поля на деформативність хрящової тканини: фізичний механізм
за авторством: Zabashta, Yu.F., та інші
Опубліковано: (2025) -
Вплив глюкози на структуру хрящової тканини: фізичний механізм
за авторством: Zabashta, Yu.F., та інші
Опубліковано: (2025) -
Температурна залежність модуля зсуву кон-центрованих полімерних гелів: молекулярний механізм
за авторством: Zabashta, Yu.F., та інші
Опубліковано: (2025) -
Примежові шари та зсувна пружність системи “колаген–вода”
за авторством: Bulavin, L. A., та інші
Опубліковано: (2019)