Вплив глюкози на структуру хрящової тканини: фізичний механізм
We propose a mechanism according to which the introduction of glucose into cartilage tissue changes the structure of this tissue. Cartilage tissue is considered to be a porous medium, where the role of solid component is played by collagen fibers and layers where proteoglycans are located. Collagen...
Gespeichert in:
| Datum: | 2025 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Zabashta, Yu.F., Vergun, L.Yu., Alekseev, O.M., Svechnikova, O.S., Lazarenko, M.M., Bulavin, L.A. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | English Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Publishing house "Academperiodika"
2025
|
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://ujp.bitp.kiev.ua/index.php/ujp/article/view/2023599 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Ukrainian Journal of Physics |
Institution
Ukrainian Journal of PhysicsÄhnliche Einträge
-
Вплив магнітного поля на деформативність хрящової тканини: фізичний механізм
von: Zabashta, Yu.F., et al.
Veröffentlicht: (2025) -
Деформація і структура хрящової тканини
von: Zabashta, Yu.F., et al.
Veröffentlicht: (2024) -
Зсувний модуль та структура хрящової тканини
von: Bulavin, L.A., et al.
Veröffentlicht: (2022) -
Температурна залежність модуля зсуву кон-центрованих полімерних гелів: молекулярний механізм
von: Zabashta, Yu.F., et al.
Veröffentlicht: (2025) -
Фізичний механізм набухання кератину
von: Bulavin, L.A., et al.
Veröffentlicht: (2012)