ENERGY EFFICIENCY OF THE DISINFECTION TREATMENT OF LIQUID FOODSTUFFS BY HIGH-VOLTAGE PULSE EFFECTS

Purpose. Experimentally determine the rational modes and energy efficiency of decontamination treatment of flowing food products using high-voltage impulse actions in comparison with traditional pasteurization. Methodology. We used pulse generation method with the help of a step-up transformer, high...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2018
Автори: Boyko, N. I., Makogon, A. V., Marynin, A. I.
Формат: Стаття
Мова:English
Ukrainian
Опубліковано: National Technical University "Kharkiv Polytechnic Institute" and State Institution “Institute of Technical Problems of Magnetism of the National Academy of Sciences of Ukraine” 2018
Теми:
Онлайн доступ:http://eie.khpi.edu.ua/article/view/2074-272X.2018.3.07
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Electrical Engineering & Electromechanics

Репозитарії

Electrical Engineering & Electromechanics