Інноваційна складова як фактор підвищення конкурентоспроможності України і її АПК

Метою завдання дослідження є аналіз умов формування інформаційної економіки України та її особливостей, наслідки відставання окремих галузей, факторів та суперечностей, що сприяють і знищують можливості загального піднесення, підходів щодо оздоровлення економічної, соціальної і правової інфрастру...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Кримський науковий центр НАН України і МОН України
Дата:2012
Автор: Губенко, В.І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Кримський науковий центр НАН України і МОН України 2012
Назва видання:Культура народов Причерноморья
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/107750
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Інноваційна складова як фактор підвищення конкурентоспроможності України і її АПК / В.І. Губенко // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 237. — С. 27-30. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine