Інноваційна складова як фактор підвищення конкурентоспроможності України і її АПК
Метою завдання дослідження є аналіз умов формування інформаційної економіки України та її особливостей, наслідки відставання окремих галузей, факторів та суперечностей, що сприяють і знищують можливості загального піднесення, підходів щодо оздоровлення економічної, соціальної і правової інфрастру...
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автор: | Губенко, В.І. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2012
|
Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/107750 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Інноваційна складова як фактор підвищення конкурентоспроможності України і її АПК / В.І. Губенко // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 237. — С. 27-30. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Організаційна культура як мотиваційний фактор підвищення конкурентоспроможності підприємства
за авторством: Захарчин, Г.М.
Опубліковано: (2007) -
Якість товару як фактор конкурентоспроможності
за авторством: Губіна, В.В.
Опубліковано: (2014) -
Реальний валютний курс як фактор конкурентоспроможності
за авторством: Дернова, І.А.
Опубліковано: (2009) -
Персонал як фактор формування конкурентоспроможності підприємства
за авторством: Андріанова, В.В., та інші
Опубліковано: (2012) -
Дослідження підходів до оцінки стану конкурентоспроможності підприємств АПК
за авторством: Джарадат, Т.А.
Опубліковано: (2011)