Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза

Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза. Розроблено рецептурний склад морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить «гемове» залізо, як оздоблювального напівфабрикату. Складено схеми виробництва морозива, збагаченого й...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2012
Автори: Гавриш, А.В., Шевченко, О.Є., Нєміріч, О.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2012
Назва видання:Наука та інновації
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114231
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза / А.В. Гавриш, О.Є. Шевченко, О.В. Нєміріч // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 33-39. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-114231
record_format dspace
spelling irk-123456789-1142312017-03-05T03:02:19Z Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза Гавриш, А.В. Шевченко, О.Є. Нєміріч, О.В. Наукові основи інноваційної діяльності Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза. Розроблено рецептурний склад морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить «гемове» залізо, як оздоблювального напівфабрикату. Складено схеми виробництва морозива, збагаченого йодом, та глазурі, що містить «гемове» залізо. Надано рекомендації щодо поєднання складових комплексної харчової системи морозиво–глазурь. Рассмотрены вопросы комплексного обогащения глазурованного мороженого органическими соединениями йода и железа. Разработан рецептурный состав мороженого с добавками эламина и шоколадной глазури, содержащей «гемовое» железо, как отделочного полуфабриката. Составлены схемы производства мороженого, обогащенного йодом, и глазури, содержащей «гемовое» железо. Даны рекомендации относительно сочетания составляющих комплексной пищевой системы мороженое–глазурь. The questions of a comprehensive enrichment of glazed cream with organic compounds of iodine and iron structure are observed. Prescription of ice cream with added elamin and chocolate glaze containing «heme» iron, as semi-finished products finishingcream with additives elaminu and chocolate glaze that contains heme iron as semi-finished products was developed. The schema of ice cream production, enriched with iodine and glaze containing «heme» iron are drawn up. The recommendations on component composition of «ice cream-glaze» complex food system are given. 2012 2012 Article Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза / А.В. Гавриш, О.Є. Шевченко, О.В. Нєміріч // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 33-39. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. 1815-2066 DOI: doi.org/10.15407/scin8.04.033 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114231 uk Наука та інновації Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Наукові основи інноваційної діяльності
Наукові основи інноваційної діяльності
spellingShingle Наукові основи інноваційної діяльності
Наукові основи інноваційної діяльності
Гавриш, А.В.
Шевченко, О.Є.
Нєміріч, О.В.
Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
Наука та інновації
description Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза. Розроблено рецептурний склад морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить «гемове» залізо, як оздоблювального напівфабрикату. Складено схеми виробництва морозива, збагаченого йодом, та глазурі, що містить «гемове» залізо. Надано рекомендації щодо поєднання складових комплексної харчової системи морозиво–глазурь.
format Article
author Гавриш, А.В.
Шевченко, О.Є.
Нєміріч, О.В.
author_facet Гавриш, А.В.
Шевченко, О.Є.
Нєміріч, О.В.
author_sort Гавриш, А.В.
title Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
title_short Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
title_full Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
title_fullStr Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
title_full_unstemmed Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
title_sort комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
publisher Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
publishDate 2012
topic_facet Наукові основи інноваційної діяльності
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114231
citation_txt Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза / А.В. Гавриш, О.Є. Шевченко, О.В. Нєміріч // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 33-39. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.
series Наука та інновації
work_keys_str_mv AT gavrišav kompleksnezbagačennâglazurovanogomorozivaorganíčnimispolukamijodutazalíza
AT ševčenkooê kompleksnezbagačennâglazurovanogomorozivaorganíčnimispolukamijodutazalíza
AT nêmíríčov kompleksnezbagačennâglazurovanogomorozivaorganíčnimispolukamijodutazalíza
first_indexed 2023-10-18T20:24:17Z
last_indexed 2023-10-18T20:24:17Z
_version_ 1796150066072780800