Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза. Розроблено рецептурний склад морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить «гемове» залізо, як оздоблювального напівфабрикату. Складено схеми виробництва морозива, збагаченого й...
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2012
|
Назва видання: | Наука та інновації |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114231 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза / А.В. Гавриш, О.Є. Шевченко, О.В. Нєміріч // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 33-39. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-114231 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-1142312017-03-05T03:02:19Z Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза Гавриш, А.В. Шевченко, О.Є. Нєміріч, О.В. Наукові основи інноваційної діяльності Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза. Розроблено рецептурний склад морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить «гемове» залізо, як оздоблювального напівфабрикату. Складено схеми виробництва морозива, збагаченого йодом, та глазурі, що містить «гемове» залізо. Надано рекомендації щодо поєднання складових комплексної харчової системи морозиво–глазурь. Рассмотрены вопросы комплексного обогащения глазурованного мороженого органическими соединениями йода и железа. Разработан рецептурный состав мороженого с добавками эламина и шоколадной глазури, содержащей «гемовое» железо, как отделочного полуфабриката. Составлены схемы производства мороженого, обогащенного йодом, и глазури, содержащей «гемовое» железо. Даны рекомендации относительно сочетания составляющих комплексной пищевой системы мороженое–глазурь. The questions of a comprehensive enrichment of glazed cream with organic compounds of iodine and iron structure are observed. Prescription of ice cream with added elamin and chocolate glaze containing «heme» iron, as semi-finished products finishingcream with additives elaminu and chocolate glaze that contains heme iron as semi-finished products was developed. The schema of ice cream production, enriched with iodine and glaze containing «heme» iron are drawn up. The recommendations on component composition of «ice cream-glaze» complex food system are given. 2012 2012 Article Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза / А.В. Гавриш, О.Є. Шевченко, О.В. Нєміріч // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 33-39. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. 1815-2066 DOI: doi.org/10.15407/scin8.04.033 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114231 uk Наука та інновації Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Наукові основи інноваційної діяльності Наукові основи інноваційної діяльності |
spellingShingle |
Наукові основи інноваційної діяльності Наукові основи інноваційної діяльності Гавриш, А.В. Шевченко, О.Є. Нєміріч, О.В. Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза Наука та інновації |
description |
Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза.
Розроблено рецептурний склад морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить «гемове» залізо, як
оздоблювального напівфабрикату. Складено схеми виробництва морозива, збагаченого йодом, та глазурі, що містить
«гемове» залізо. Надано рекомендації щодо поєднання складових комплексної харчової системи морозиво–глазурь. |
format |
Article |
author |
Гавриш, А.В. Шевченко, О.Є. Нєміріч, О.В. |
author_facet |
Гавриш, А.В. Шевченко, О.Є. Нєміріч, О.В. |
author_sort |
Гавриш, А.В. |
title |
Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза |
title_short |
Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза |
title_full |
Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза |
title_fullStr |
Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза |
title_full_unstemmed |
Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза |
title_sort |
комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза |
publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
publishDate |
2012 |
topic_facet |
Наукові основи інноваційної діяльності |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114231 |
citation_txt |
Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза / А.В. Гавриш, О.Є. Шевченко, О.В. Нєміріч // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 33-39. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
series |
Наука та інновації |
work_keys_str_mv |
AT gavrišav kompleksnezbagačennâglazurovanogomorozivaorganíčnimispolukamijodutazalíza AT ševčenkooê kompleksnezbagačennâglazurovanogomorozivaorganíčnimispolukamijodutazalíza AT nêmíríčov kompleksnezbagačennâglazurovanogomorozivaorganíčnimispolukamijodutazalíza |
first_indexed |
2023-10-18T20:24:17Z |
last_indexed |
2023-10-18T20:24:17Z |
_version_ |
1796150066072780800 |