2025-02-23T07:35:08-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-114231%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T07:35:08-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-114231%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T07:35:08-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T07:35:08-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза. Розроблено рецептурний склад морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить «гемове» залізо, як оздоблювального напівфабрикату. Складено схеми виробництва морозива, збагаченого й...
Saved in:
Main Authors: | Гавриш, А.В., Шевченко, О.Є., Нєміріч, О.В. |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2012
|
Series: | Наука та інновації |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114231 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
2025-02-23T07:35:08-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&rows=40&rows=5&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-114231%22&qt=morelikethis
2025-02-23T07:35:08-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&rows=40&rows=5&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-114231%22&qt=morelikethis
2025-02-23T07:35:08-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T07:35:08-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Similar Items
-
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива
by: Згурський, А.В., et al.
Published: (2012) -
Дослідження піноутворювальної здатності зародків пшениці у складі морозива молочного
by: Мартич, В.В., et al.
Published: (2013) -
Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива
by: Поліщук, Г.Є., et al.
Published: (2012) -
Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості
by: Бреус, Н.М., et al.
Published: (2019) -
Розробка технологій збагачення середньовкраплених гематитових кварцитів Кривбасу
by: Ступнік, М.І., et al.
Published: (2020)