Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза
Розглянуто питання комплексного збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза. Розроблено рецептурний склад морозива з добавками еламіну та шоколадної глазурі, що містить «гемове» залізо, як оздоблювального напівфабрикату. Складено схеми виробництва морозива, збагаченого й...
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | Гавриш, А.В., Шевченко, О.Є., Нєміріч, О.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2012
|
Назва видання: | Наука та інновації |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114231 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза / А.В. Гавриш, О.Є. Шевченко, О.В. Нєміріч // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 33-39. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива
за авторством: Згурський, А.В., та інші
Опубліковано: (2012) -
Дослідження піноутворювальної здатності зародків пшениці у складі морозива молочного
за авторством: Мартич, В.В., та інші
Опубліковано: (2013) -
Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива
за авторством: Поліщук, Г.Є., та інші
Опубліковано: (2012) -
Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якості
за авторством: Бреус, Н.М., та інші
Опубліковано: (2019) -
Розробка технологій збагачення середньовкраплених гематитових кварцитів Кривбасу
за авторством: Ступнік, М.І., та інші
Опубліковано: (2020)