Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива
Досліджено емульгуючу здатність пектиновмісної сировини в емульсіях прямого типу. Визначено рекомендовані режими та умови емульгування кокосової олії в обраних системах. Одержано інженерно-математичну базу для прогнозування ефективності процесу емульгування. Рекомендовані емульсії на основі овочево...
Збережено в:
Дата: | 2012 |
---|---|
Автори: | , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2012
|
Назва видання: | Наука та інновації |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114232 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива / А.В. Згурський, Г.Є. Поліщук, Н.І. Вовкодав, Н.М. Бреус // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 40-44. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-114232 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-1142322017-03-05T03:02:20Z Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива Згурський, А.В. Поліщук, Г.Є. Вовкодав, Н.І. Бреус, Н.М. Наукові основи інноваційної діяльності Досліджено емульгуючу здатність пектиновмісної сировини в емульсіях прямого типу. Визначено рекомендовані режими та умови емульгування кокосової олії в обраних системах. Одержано інженерно-математичну базу для прогнозування ефективності процесу емульгування. Рекомендовані емульсії на основі овочевої сировини до застосування у виробництві молочно-овочевого морозива. Исследовано эмульгирующую способность пектиносодержащего сырья в эмульсиях прямого типа. Определены рекомендованные режимы и условия эмульгирования кокосового масла в избранных системах. Получено инженерно-математическую базу для прогнозирования эффективности процесса эмульгирования. Рекомендованы эмульсии на основе овощного сырья к применению в производстве молочно-овощного мороженого. An emulsifying ability of pectin raw material in direct type emulsions is investigated. Recommended emulsifying modes and terms of coconut butter in the select systems are determined. An engineering and mathematical basis for predicting the efficiency of emulsification is obtained. Emulsions for application in milk vegetable ice-cream production on the basis of vegetable raw material are recommended. 2012 2012 Article Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива / А.В. Згурський, Г.Є. Поліщук, Н.І. Вовкодав, Н.М. Бреус // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 40-44. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. 1815-2066 DOI: doi.org/10.15407/scin8.04.040 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114232 uk Наука та інновації Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Наукові основи інноваційної діяльності Наукові основи інноваційної діяльності |
spellingShingle |
Наукові основи інноваційної діяльності Наукові основи інноваційної діяльності Згурський, А.В. Поліщук, Г.Є. Вовкодав, Н.І. Бреус, Н.М. Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива Наука та інновації |
description |
Досліджено емульгуючу здатність пектиновмісної сировини в емульсіях прямого типу. Визначено рекомендовані
режими та умови емульгування кокосової олії в обраних системах. Одержано інженерно-математичну базу для прогнозування ефективності процесу емульгування. Рекомендовані емульсії на основі овочевої сировини до застосування у виробництві молочно-овочевого морозива. |
format |
Article |
author |
Згурський, А.В. Поліщук, Г.Є. Вовкодав, Н.І. Бреус, Н.М. |
author_facet |
Згурський, А.В. Поліщук, Г.Є. Вовкодав, Н.І. Бреус, Н.М. |
author_sort |
Згурський, А.В. |
title |
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива |
title_short |
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива |
title_full |
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива |
title_fullStr |
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива |
title_full_unstemmed |
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива |
title_sort |
диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива |
publisher |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України |
publishDate |
2012 |
topic_facet |
Наукові основи інноваційної діяльності |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/114232 |
citation_txt |
Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива / А.В. Згурський, Г.Є. Поліщук, Н.І. Вовкодав, Н.М. Бреус // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 40-44. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |
series |
Наука та інновації |
work_keys_str_mv |
AT zgursʹkijav disperguvannâžirovoífaziprivirobnictvímoločnoovočevogomoroziva AT políŝukgê disperguvannâžirovoífaziprivirobnictvímoločnoovočevogomoroziva AT vovkodavní disperguvannâžirovoífaziprivirobnictvímoločnoovočevogomoroziva AT breusnm disperguvannâžirovoífaziprivirobnictvímoločnoovočevogomoroziva |
first_indexed |
2023-10-18T20:24:17Z |
last_indexed |
2023-10-18T20:24:17Z |
_version_ |
1796150066178686976 |