2025-02-22T10:15:48-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-116432%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T10:15:48-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-116432%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T10:15:48-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T10:15:48-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини

Створено умови маловідхідного перетворення цілісної зернобобової сировини (насіння сої, люпину, амаранту, вівса, пшениці, гречки) у високодисперсні емульсійно-суспензійні рідкі і пастоподібні системи, яким притаманна здатність до агрегативної сталості протягом 5–15 діб без використання стабілізато...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Бурушкіна, Т.М., Ратушняк, В.В., Количєв, В.І., Преподобний, В.М., Плотніков, Ю.О.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2015
Series:Наука та інновації
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/116432
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!