Fractal dimension and magnetic susceptibility of magnetically labelled biosorbent based on saccharomyces cerevisiae yeast

The magnetic susceptibility and fractal dimension of the modified magnetically labelled biosorbent based on Saccharomyces cerevisiae yeast, obtained by magnetohydrodynamic method of mixing the yeast suspension with nano-magnetite particles, were studied. It was established that the surface structure...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2015
Автори: Gorobets, S.V., Gorobets, O.Yu., Kovalyov, O.V., Sopina, A.V., Chyzh, Yu.M., Cherepov, S.V.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: НТК «Інститут монокристалів» НАН України 2015
Назва видання:Functional Materials
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/119351
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Fractal dimension and magnetic susceptibility of magnetically labelled biosorbent based on saccharomyces cerevisiae yeast / S.V. Gorobets, O.Yu. Gorobets, O.V. Kovalyov, A.V. Sopina, Yu.M. Chyzh, S.V. Cherepov // Functional Materials. — 2015. — Т. 22, № 2. — С. 193-198. — Бібліогр.: 19 назв. — англ.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine