Fractal dimension and magnetic susceptibility of magnetically labelled biosorbent based on saccharomyces cerevisiae yeast
The magnetic susceptibility and fractal dimension of the modified magnetically labelled biosorbent based on Saccharomyces cerevisiae yeast, obtained by magnetohydrodynamic method of mixing the yeast suspension with nano-magnetite particles, were studied. It was established that the surface structure...
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | , , , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
НТК «Інститут монокристалів» НАН України
2015
|
Назва видання: | Functional Materials |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/119351 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Fractal dimension and magnetic susceptibility of magnetically labelled biosorbent based on saccharomyces cerevisiae yeast / S.V. Gorobets, O.Yu. Gorobets, O.V. Kovalyov, A.V. Sopina, Yu.M. Chyzh, S.V. Cherepov // Functional Materials. — 2015. — Т. 22, № 2. — С. 193-198. — Бібліогр.: 19 назв. — англ. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineБудьте першим, хто залишить коментар!