Структурні та кількісні зміни вуглеводних детермінант глікопротеїнів еритроцитарних мембран при введенні агматину за умов експериментального цукрового діабету

Встановлено, що розвиток експериментального цукрового діабету супроводжується посиленням процесу десіалювання олігосахаридних детермінант еритроцитарних глікопротеїнів, зменшенням кількості N- та О-зв’язаних гліканів у їхньому складі, а також зниженням величини негативного заряду поверхні еритроциті...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут клітинної біології та генетичної інженерії НАН України
Дата:2013
Автори: Ференц, І.В., Бродяк, І.В., Люта, М.Я., Сибірна, Н.О.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут клітинної біології та генетичної інженерії НАН України 2013
Назва видання:Цитология и генетика
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/126587
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Структурні та кількісні зміни вуглеводних детермінант глікопротеїнів еритроцитарних мембран при введенні агматину за умов експериментального цукрового діабету / І.В. Ференц, І.В. Бродяк, М.Я. Люта, Н.О. Сибірна // Цитология и генетика. — 2013. — Т. 47, № 4. — С. 69-79. — Бібліогр.: 31 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine