Структурні та кількісні зміни вуглеводних детермінант глікопротеїнів еритроцитарних мембран при введенні агматину за умов експериментального цукрового діабету
Встановлено, що розвиток експериментального цукрового діабету супроводжується посиленням процесу десіалювання олігосахаридних детермінант еритроцитарних глікопротеїнів, зменшенням кількості N- та О-зв’язаних гліканів у їхньому складі, а також зниженням величини негативного заряду поверхні еритроциті...
Збережено в:
Видавець: | Інститут клітинної біології та генетичної інженерії НАН України |
---|---|
Дата: | 2013 |
Автори: | , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут клітинної біології та генетичної інженерії НАН України
2013
|
Назва видання: | Цитология и генетика |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/126587 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Структурні та кількісні зміни вуглеводних детермінант глікопротеїнів еритроцитарних мембран при введенні агматину за умов експериментального цукрового діабету / І.В. Ференц, І.В. Бродяк, М.Я. Люта, Н.О. Сибірна // Цитология и генетика. — 2013. — Т. 47, № 4. — С. 69-79. — Бібліогр.: 31 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineБудьте першим, хто залишить коментар!