Ізоляція та характеристика лактозоферментуючих дріжджів Candida kefyr

Проведено скринінг лактозоферментуючих штамів дріжджів серед 162 штамів, ізольованих з різних рослин, та 28 штамів, виділених з сиру. Чотири штами дріжджів ферментували лактозу та були ідентифіковані як Candida kefyr. Питома активність β-галактозиди досліджених штамів складала 1501–2113 МО/г сухої б...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2013
Автори: Янєва, О.Д., Вороніна, Г.О., Підгорський, В.С.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут клітинної біології та генетичної інженерії НАН України 2013
Назва видання:Цитология и генетика
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/126602
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Ізоляція та характеристика лактозоферментуючих дріжджів Candida kefyr / О.Д. Янєва, Г.О. Вороніна, В.С. Підгорський // Цитология и генетика. — 2013. — Т. 47, № 6. — С. 43-50. — Бібліогр.: 21назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine