Ізоляція та характеристика лактозоферментуючих дріжджів Candida kefyr
Проведено скринінг лактозоферментуючих штамів дріжджів серед 162 штамів, ізольованих з різних рослин, та 28 штамів, виділених з сиру. Чотири штами дріжджів ферментували лактозу та були ідентифіковані як Candida kefyr. Питома активність β-галактозиди досліджених штамів складала 1501–2113 МО/г сухої б...
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автори: | , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут клітинної біології та генетичної інженерії НАН України
2013
|
Назва видання: | Цитология и генетика |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/126602 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Ізоляція та характеристика лактозоферментуючих дріжджів Candida kefyr / О.Д. Янєва, Г.О. Вороніна, В.С. Підгорський // Цитология и генетика. — 2013. — Т. 47, № 6. — С. 43-50. — Бібліогр.: 21назв. — укр. |