Influence of freezing down to 77.15 K on structure and antioxidant power of some proteins

The purpose of the present work was to investigate influence of different freeze-thawing protocols on structure and antioxidant properties of isolated proteins. In our experiments we have studied human serum albumin, human hemoglobin and cytochrome C derived from equine heart frozen down to 77.15 K...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Фізико-технічний інститут низьких температур ім. Б.І. Вєркіна НАН України
Дата:2017
Автори: Rozanova, S.L., Narozhnyi, S.V., Nardid, O.A.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: Фізико-технічний інститут низьких температур ім. Б.І. Вєркіна НАН України 2017
Назва видання:Физика низких температур
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/129506
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Influence of freezing down to 77.15 K on structure and antioxidant power of some proteins / S.L. Rozanova, S.V. Narozhnyi, O.A. Nardid // Физика низких температур. — 2017. — Т. 43, № 6. — С. 898-901. — Бібліогр.: 18 назв. — англ.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine