Influence of freezing down to 77.15 K on structure and antioxidant power of some proteins
The purpose of the present work was to investigate influence of different freeze-thawing protocols on structure and antioxidant properties of isolated proteins. In our experiments we have studied human serum albumin, human hemoglobin and cytochrome C derived from equine heart frozen down to 77.15 K...
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
Фізико-технічний інститут низьких температур ім. Б.І. Вєркіна НАН України
2017
|
Назва видання: | Физика низких температур |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/129506 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Influence of freezing down to 77.15 K on structure and antioxidant power of some proteins / S.L. Rozanova, S.V. Narozhnyi, O.A. Nardid // Физика низких температур. — 2017. — Т. 43, № 6. — С. 898-901. — Бібліогр.: 18 назв. — англ. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineБудьте першим, хто залишить коментар!