Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень
Стаття ставить за мету вивчення особливостей та пошук шляхів підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу, організацію соціального страхування працюючих в умовах об’єднання в Україні фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з фондом від нещасних випадків...
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | , , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2017
|
Назва видання: | Вісник економічної науки України |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/130363 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень / Б.М. Андрушків, Н.Б. Кирич, О.Б. Погайдак, С.М. Співак, Р.П. Шерстюк // Вісник економічної науки України. — 2017. — № 2 (33). — С. 3-7. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. |