Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень

Стаття ставить за мету вивчення особливостей та пошук шляхів підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу, організацію соціального страхування працюючих в умовах об’єднання в Україні фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з фондом від нещасних випадків...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2017
Автори: Андрушків, Б.М., Кирич, Н.Б., Погайдак, О.Б., Співак, С.М., Шерстюк, Р.П.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут економіки промисловості НАН України 2017
Назва видання:Вісник економічної науки України
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/130363
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень / Б.М. Андрушків, Н.Б. Кирич, О.Б. Погайдак, С.М. Співак, Р.П. Шерстюк // Вісник економічної науки України. — 2017. — № 2 (33). — С. 3-7. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-130363
record_format dspace
spelling irk-123456789-1303632018-02-13T03:03:29Z Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень Андрушків, Б.М. Кирич, Н.Б. Погайдак, О.Б. Співак, С.М. Шерстюк, Р.П. Наукові статті Стаття ставить за мету вивчення особливостей та пошук шляхів підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу, організацію соціального страхування працюючих в умовах об’єднання в Україні фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з фондом від нещасних випадків на виробництві, в умовах Євроінтеграційних перетворень. На основі вивченого практичного досвіду вироблено рекомендації з вирішення виявлених проблем. Статья ставит целью изучение особенностей и поиск путей повышения профессионального уровня кадров гостинично-ресторанного бизнеса, организацию социального страхования работающих в условиях объединения в Украине фонда социального страхования по временной потере трудоспособности с фондом от несчастных случаев на производстве, в условиях Евроинтеграционных преобразований. На основе изученного практического опыта выработаны рекомендации по решению обнаруженных проблем. The article seeks to study the features and search for ways to improve the professional level of staff hotel and restaurant business, the organization of social insurance of workers in the conditions of association in Ukraine, the social insurance fund for temporary disability with the fund from accidents at work, in the context of European integration transformations. Based on the learned practical experience, recommendations are made to solve the problems identified. 2017 Article Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень / Б.М. Андрушків, Н.Б. Кирич, О.Б. Погайдак, С.М. Співак, Р.П. Шерстюк // Вісник економічної науки України. — 2017. — № 2 (33). — С. 3-7. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. 1729-7206 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/130363 uk Вісник економічної науки України Інститут економіки промисловості НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Наукові статті
Наукові статті
spellingShingle Наукові статті
Наукові статті
Андрушків, Б.М.
Кирич, Н.Б.
Погайдак, О.Б.
Співак, С.М.
Шерстюк, Р.П.
Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень
Вісник економічної науки України
description Стаття ставить за мету вивчення особливостей та пошук шляхів підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу, організацію соціального страхування працюючих в умовах об’єднання в Україні фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності з фондом від нещасних випадків на виробництві, в умовах Євроінтеграційних перетворень. На основі вивченого практичного досвіду вироблено рекомендації з вирішення виявлених проблем.
format Article
author Андрушків, Б.М.
Кирич, Н.Б.
Погайдак, О.Б.
Співак, С.М.
Шерстюк, Р.П.
author_facet Андрушків, Б.М.
Кирич, Н.Б.
Погайдак, О.Б.
Співак, С.М.
Шерстюк, Р.П.
author_sort Андрушків, Б.М.
title Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень
title_short Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень
title_full Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень
title_fullStr Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень
title_full_unstemmed Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень
title_sort особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень
publisher Інститут економіки промисловості НАН України
publishDate 2017
topic_facet Наукові статті
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/130363
citation_txt Особливості підвищення професійного рівня кадрів готельно-ресторанного бізнесу та соціальне страхування працюючих в умовах євроінтеграційних перетворень / Б.М. Андрушків, Н.Б. Кирич, О.Б. Погайдак, С.М. Співак, Р.П. Шерстюк // Вісник економічної науки України. — 2017. — № 2 (33). — С. 3-7. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.
series Вісник економічної науки України
work_keys_str_mv AT andruškívbm osoblivostípídviŝennâprofesíjnogorívnâkadrívgotelʹnorestorannogobíznesutasocíalʹnestrahuvannâpracûûčihvumovahêvroíntegracíjnihperetvorenʹ
AT kiričnb osoblivostípídviŝennâprofesíjnogorívnâkadrívgotelʹnorestorannogobíznesutasocíalʹnestrahuvannâpracûûčihvumovahêvroíntegracíjnihperetvorenʹ
AT pogajdakob osoblivostípídviŝennâprofesíjnogorívnâkadrívgotelʹnorestorannogobíznesutasocíalʹnestrahuvannâpracûûčihvumovahêvroíntegracíjnihperetvorenʹ
AT spívaksm osoblivostípídviŝennâprofesíjnogorívnâkadrívgotelʹnorestorannogobíznesutasocíalʹnestrahuvannâpracûûčihvumovahêvroíntegracíjnihperetvorenʹ
AT šerstûkrp osoblivostípídviŝennâprofesíjnogorívnâkadrívgotelʹnorestorannogobíznesutasocíalʹnestrahuvannâpracûûčihvumovahêvroíntegracíjnihperetvorenʹ
first_indexed 2023-10-18T20:59:46Z
last_indexed 2023-10-18T20:59:46Z
_version_ 1796151645397057536