Температурні показники після кріовпливу, потенційованого дистильованою водою, на експериментальній моделі печінки свині за умов відсутності спланхнічного кровотоку
Ефективність локального кріовпливу на патологічну ділянку тканини залежить від значень досягнутої температури на конкретній глибині. У даному дослідженні представлено результати порівняльного аналізу динаміки змін температури за показниками комплексу вимірювального інтраопераційного термопарного ч...
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автори: | , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
2017
|
Назва видання: | Проблемы криобиологии и криомедицины |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138383 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Температурні показники після кріовпливу, потенційованого дистильованою водою, на експериментальній моделі печінки свині за умов відсутності спланхнічного кровотоку / О.І. Дронов, Д.І. Хоменко, П.П. Бакунець, В.В.Тетеріна // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2017. — Т. 27, № 4. — С. 348–355. — Бібліогр.: 16 назв. — укр., англ. |