Температурні показники після кріовпливу, потенційованого дистильованою водою, на експериментальній моделі печінки свині за умов відсутності спланхнічного кровотоку

Ефективність локального кріовпливу на патологічну ділянку тканини залежить від значень досягнутої температури на конкретній глибині. У даному дослідженні представлено результати порівняльного аналізу динаміки змін температури за показниками комплексу вимірювального інтраопераційного термопарного ч...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
Дата:2017
Автори: Дронов, О.І., Хоменко, Д.І., Бакунець, П.П., Тетеріна, В.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України 2017
Назва видання:Проблемы криобиологии и криомедицины
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138383
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Температурні показники після кріовпливу, потенційованого дистильованою водою, на експериментальній моделі печінки свині за умов відсутності спланхнічного кровотоку / О.І. Дронов, Д.І. Хоменко, П.П. Бакунець, В.В.Тетеріна // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2017. — Т. 27, № 4. — С. 348–355. — Бібліогр.: 16 назв. — укр., англ.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine