Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
Дата:2017
Автор: Присталов, А.I.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України 2017
Назва видання:Проблемы криобиологии и криомедицины
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138446
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання / А.I. Присталов // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2017. — Т. 27, № 2. — С. 181. — укр., англ.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine