Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2017
Автор: Присталов, А.I.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України 2017
Назва видання:Проблемы криобиологии и криомедицины
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138446
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання / А.I. Присталов // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2017. — Т. 27, № 2. — С. 181. — укр., англ.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-138446
record_format dspace
spelling irk-123456789-1384462018-06-20T03:03:23Z Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання Присталов, А.I. Тезы 2017 Article Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання / А.I. Присталов // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2017. — Т. 27, № 2. — С. 181. — укр., англ. 0233-7673 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138446 uk Проблемы криобиологии и криомедицины Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Тезы
Тезы
spellingShingle Тезы
Тезы
Присталов, А.I.
Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
Проблемы криобиологии и криомедицины
format Article
author Присталов, А.I.
author_facet Присталов, А.I.
author_sort Присталов, А.I.
title Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
title_short Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
title_full Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
title_fullStr Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
title_full_unstemmed Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
title_sort вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
publisher Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
publishDate 2017
topic_facet Тезы
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138446
citation_txt Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання / А.I. Присталов // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2017. — Т. 27, № 2. — С. 181. — укр., англ.
series Проблемы криобиологии и криомедицины
work_keys_str_mv AT pristalovai vplivrívnâvologostígermplazmivinogradunaíížittêzdatnístʹpíslâríznihsposobívítermínívgípotermíčnogozberígannâ
first_indexed 2023-10-18T21:13:08Z
last_indexed 2023-10-18T21:13:08Z
_version_ 1796152229707644928