Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання
Збережено в:
Дата: | 2017 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України
2017
|
Назва видання: | Проблемы криобиологии и криомедицины |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138446 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання / А.I. Присталов // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2017. — Т. 27, № 2. — С. 181. — укр., англ. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-138446 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-1384462018-06-20T03:03:23Z Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання Присталов, А.I. Тезы 2017 Article Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання / А.I. Присталов // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2017. — Т. 27, № 2. — С. 181. — укр., англ. 0233-7673 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138446 uk Проблемы криобиологии и криомедицины Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Тезы Тезы |
spellingShingle |
Тезы Тезы Присталов, А.I. Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання Проблемы криобиологии и криомедицины |
format |
Article |
author |
Присталов, А.I. |
author_facet |
Присталов, А.I. |
author_sort |
Присталов, А.I. |
title |
Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання |
title_short |
Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання |
title_full |
Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання |
title_fullStr |
Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання |
title_full_unstemmed |
Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання |
title_sort |
вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання |
publisher |
Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України |
publishDate |
2017 |
topic_facet |
Тезы |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138446 |
citation_txt |
Вплив рівня вологості гермплазми винограду на її життєздатність після різних способів і термінів гіпотермічного зберігання / А.I. Присталов // Проблемы криобиологии и криомедицины. — 2017. — Т. 27, № 2. — С. 181. — укр., англ. |
series |
Проблемы криобиологии и криомедицины |
work_keys_str_mv |
AT pristalovai vplivrívnâvologostígermplazmivinogradunaíížittêzdatnístʹpíslâríznihsposobívítermínívgípotermíčnogozberígannâ |
first_indexed |
2023-10-18T21:13:08Z |
last_indexed |
2023-10-18T21:13:08Z |
_version_ |
1796152229707644928 |