Влияние криоконсервирования на свойства компонентов кордовой крови

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2005
Автори: Бровко, Е.В., Желтякова, И.А., Цуцаева, А.А., Онасенко, Е.С.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут проблем кріобіології і кріомедицини НАН України 2005
Назва видання:Проблемы криобиологии и криомедицины
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/138527
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Влияние криоконсервирования на свойства компонентов кордовой крови / Е.В. Бровко, И.А. Желтякова, А.А. Цуцаева, Е.С. Онасенко // Проблемы криобиологии. — 2005. — Т. 15, № 4. — С. 730–731. — рос., англ.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine