Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів
Узагальнені закономірності тепломасообміну під час сушіння, встановлені раціональні параметри з метою інтенсифікації процесу та розробки технології виробництва фруктово-овочевих чипсів....
Gespeichert in:
Datum: | 2015 |
---|---|
Hauptverfasser: | , , , |
Format: | Artikel |
Sprache: | Ukrainian |
Veröffentlicht: |
Інститут технічної теплофізики НАН України
2015
|
Schriftenreihe: | Промышленная теплотехника |
Schlagworte: | |
Online Zugang: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142230 |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Zitieren: | Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів / Ю.Ф. Снєжкін, Р.О. Шапар, Н.М. Сорокова, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2015. — Т. 37, № 6. — С. 29-37. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. |