Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів

Узагальнені закономірності тепломасообміну під час сушіння, встановлені раціональні параметри з метою інтенсифікації процесу та розробки технології виробництва фруктово-овочевих чипсів....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2015
Автори: Снєжкін, Ю.Ф., Шапар, Р.О., Сорокова, Н.М., Гусарова, О.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут технічної теплофізики НАН України 2015
Назва видання:Промышленная теплотехника
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/142230
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Розробка технології виробництва нових форм сушених продуктів / Ю.Ф. Снєжкін, Р.О. Шапар, Н.М. Сорокова, О.В. Гусарова // Промышленная теплотехника. — 2015. — Т. 37, № 6. — С. 29-37. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine