Antioxidant capacity and sustainability of Saccharomyces cerevisiae cells exposed to ozone
Aim. The investigation of response of S. cerevisiae cells to the effect of ozone in different doses and determination of total antioxidant capacity (TAC) of these cells. Methods. TAC was estimated with the chemiluminescent method when introducing ozone into S. cerevisiae cells. The damage of cells w...
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автори: | , , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2014
|
Назва видання: | Вiopolymers and Cell |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/154424 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Antioxidant capacity and sustainability of Saccharomyces cerevisiae cells exposed to ozone / I.P. Goriacha, V.D. Zinchenko, T.S. Dyubko, E.A. Romodanova, A.L. Tatarets // Вiopolymers and Cell. — 2014. — Т. 30, № 4. — С. 299-304. — Бібліогр.: 16 назв. — англ. |