Antioxidant capacity and sustainability of Saccharomyces cerevisiae cells exposed to ozone

Aim. The investigation of response of S. cerevisiae cells to the effect of ozone in different doses and determination of total antioxidant capacity (TAC) of these cells. Methods. TAC was estimated with the chemiluminescent method when introducing ozone into S. cerevisiae cells. The damage of cells w...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2014
Автори: Goriacha, I.P., Zinchenko, V.D., Dyubko, T.S., Romodanova, E.A., Tatarets, A.L.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2014
Назва видання:Вiopolymers and Cell
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/154424
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Antioxidant capacity and sustainability of Saccharomyces cerevisiae cells exposed to ozone / I.P. Goriacha, V.D. Zinchenko, T.S. Dyubko, E.A. Romodanova, A.L. Tatarets // Вiopolymers and Cell. — 2014. — Т. 30, № 4. — С. 299-304. — Бібліогр.: 16 назв. — англ.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine