Salt-specific effects in lysozyme solutions
The effects of additions of low-molecular-mass salts on the properties of aqueous lysozyme solutions are examined by using the cloud-point temperature, Tcloud, measurements. Mixtures of protein, buffer, and simple salt in water are studied at pH=6.8 (phosphate buffer) and pH=4.6 (acetate buffer). We...
Збережено в:
Дата: | 2016 |
---|---|
Автори: | , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
Інститут фізики конденсованих систем НАН України
2016
|
Назва видання: | Condensed Matter Physics |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/155805 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Salt-specific effects in lysozyme solutions / T. Janc, M. Kastelic, M. Bončina, V. Vlachy // Condensed Matter Physics. — 2016. — Т. 19, № 2. — С. 23601: 1–12. — Бібліогр.: 64 назв. — англ. |