Низькотемпературна стабілізація глюкозооксидази в складі біологічного сенсора

Для пошуку шляхів тривалого зберігання біосенсорів за допомогою низьких температур вивчено вплив заморожування—відігрівання з різними швидкостями охолодження на структурний стан глюкозооксидази. Щоб запобігти втраті властивостей ферменту у процесі низькотемпературно­ го зберігання застосовано такі к...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2006
Автори: Грищенко, В.І., Нардід, О.А., Розанова, К.Д., Щетинський, М.І., Науменко, Є.Й., Дзядевич, С.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2006
Назва видання:Біополімери і клітина
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/156586
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Низькотемпературна стабілізація глюкозооксидази в складі біологічного сенсора / В.І. Грищенко, О.А. Нардід, К.Д. Розанова, М.І. Щетинський, Є.Й. Науменко, С.В. Дзядевич // Біополімери і клітина. — 2006. — Т. 22, № 3. — С. 236-242. — Бібліогр.: 11 назв. — укр., англ.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine