Низькотемпературна стабілізація глюкозооксидази в складі біологічного сенсора
Для пошуку шляхів тривалого зберігання біосенсорів за допомогою низьких температур вивчено вплив заморожування—відігрівання з різними швидкостями охолодження на структурний стан глюкозооксидази. Щоб запобігти втраті властивостей ферменту у процесі низькотемпературно го зберігання застосовано такі к...
Gespeichert in:
Datum: | 2006 |
---|---|
Hauptverfasser: | , , , , , |
Format: | Artikel |
Sprache: | Ukrainian |
Veröffentlicht: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2006
|
Schriftenreihe: | Біополімери і клітина |
Schlagworte: | |
Online Zugang: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/156586 |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Zitieren: | Низькотемпературна стабілізація глюкозооксидази в складі біологічного сенсора / В.І. Грищенко, О.А. Нардід, К.Д. Розанова, М.І. Щетинський, Є.Й. Науменко, С.В. Дзядевич // Біополімери і клітина. — 2006. — Т. 22, № 3. — С. 236-242. — Бібліогр.: 11 назв. — укр., англ. |