Харчування ольвіополітів: традиції Середземномор’я і понтійська специфіка

Стаття присвячена аналізу раціону мешканців Ольвійського полісу, як регіонального варіанту загальноеллінського. Розглядаються специфічні елементи місцевої дієти. Судячи з наявних даних, мешканці Нижнього Побужжя споживали менше ячмінних каш і коржів, та більше – пшеничного хліба та пшоняних каш,...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2017
Автор: Одрін, О.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інституту історії України НАН України 2017
Назва видання:Соціум. Альманах соціальної історії
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/159004
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Харчування ольвіополітів: традиції Середземномор’я і понтійська специфіка / О. Одрін // Соціум. Альманах соціальної історії. — 2017. — Вип. 13-14. — С. 263–286. — Бібліогр.: 127 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine