Унікальні за хлібопекарською якістю зерна селекційні лінії пшениці з рідкісними алелями Gli/Glu-локусів

Шляхом гібридизації отримано нові лінії озимої м’якої пшениці, що містять рідкісні алелі Gli-Glu, алель Glu-B1al, гени від родича пшениці Aegilops cylindrica. Проаналізовано генотип досліджених ліній за локусами запасних білків із використанням SDS-електрофорезу високомолекулярних субодиниць глютені...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2014
Автори: Моргун, В.В., Тарасюк, О.І., Починок, В.М., Рибалка, О.І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України 2014
Назва видання:Физиология растений и генетика
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/159438
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Унікальні за хлібопекарською якістю зерна селекційні лінії пшениці з рідкісними алелями Gli/Glu-локусів / В.В. Моргун, О.І. Тарасюк, В.М. Починок, О.І. Рибалка // Физиология растений и генетика. — 2014. — Т. 46, № 4. — С. 302-309. — Бібліогр.: 15 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine