Вміст у листках азоту та продуктивність ліній озимої м'якої пшениці, унікальних за хлібопекарськими властивостями

У ліній озимої м’якої пшениці з унікальними хлібопекарськими властивостями, що містять рідкісні глютенінові алелі, алель Glu-B1a1, гени від родичів пшениці Aegilops cylindrica тa Ae. tauschii, досліджено фізіологічні показники, пов’язані з функціональним станом листків і продуктивністю. Встановлено,...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
Дата:2015
Автори: Тарасюк, О.І., Починок, В.М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України 2015
Назва видання:Физиология растений и генетика
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/159484
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Вміст у листках азоту та продуктивність ліній озимої м'якої пшениці, унікальних за хлібопекарськими властивостями / О.І. Тарасюк, В.М. Починок // Физиология растений и генетика. — 2015. — Т. 47, № 1. — С. 66-73. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine