Вміст у листках азоту та продуктивність ліній озимої м'якої пшениці, унікальних за хлібопекарськими властивостями
У ліній озимої м’якої пшениці з унікальними хлібопекарськими властивостями, що містять рідкісні глютенінові алелі, алель Glu-B1a1, гени від родичів пшениці Aegilops cylindrica тa Ae. tauschii, досліджено фізіологічні показники, пов’язані з функціональним станом листків і продуктивністю. Встановлено,...
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
2015
|
Назва видання: | Физиология растений и генетика |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/159484 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Вміст у листках азоту та продуктивність ліній озимої м'якої пшениці, унікальних за хлібопекарськими властивостями / О.І. Тарасюк, В.М. Починок // Физиология растений и генетика. — 2015. — Т. 47, № 1. — С. 66-73. — Бібліогр.: 18 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineБудьте першим, хто залишить коментар!