2025-02-22T10:37:53-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-159555%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T10:37:53-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-159555%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T10:37:53-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T10:37:53-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Вплив температури на пігментний склад і вміст розчинних білків у контрастних за ознакою термостійкості сортів пшениці (Triticum aestivum L.)

Досліджено вплив короткотривалих теплового (2 год, +40 °С) і холодового (2 год, +4 °С) стресів на пігменти й розчинні білки 7- і 14-добових проростків контрастних за ознакою термостійкості сортів пшениці (Triticum aestivum L.). Виявлено специфічні ознаки в реакції пігментного комплексу і розчинних б...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Бабенко, Л.М.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України 2015
Series:Физиология растений и генетика
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/159555
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!