Development of Peanut Quality Criteria for Determination of its Rational Use

Introduction. The world industrial producers cultivate the four main varieties of peanuts (Spanish, Valencia, Virginia, and Runner), which have different types and subspecies, whose names may vary in some countries. These varieties differ in structure, chemical composition, nutritional and biologi...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2019
Автори: Lehnert, S., Khomenko, O., Dubinina, A., Malyuk, L., Skyrda, O., Radchenko, A.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: Видавничий дім "Академперіодика" НАН України 2019
Назва видання:Наука та інновації
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/174069
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Development of Peanut Quality Criteria for Determination of its Rational Use / S. Lehnert, O. Khomenko, A. Dubinina, L. Malyuk, O. Skyrda, A. Radchenko // Наука та інновації. - 2019. — 2019. — Т. 15, № 5. — С. 27-37. — Бібліогр.: 29 назв. — англ.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine