2025-02-23T00:45:08-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-176849%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T00:45:08-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-176849%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T00:45:08-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T00:45:08-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

Потенційна мутагенна дія копчених м’ясопродуктів

Коротко висвітлена проблема контамінації м’ясопродуктів при їхньому копченні. Розглядаються два типи копчення: традиційне - коптильним димом, і бездимне – коптильними препаратами. Наводяться дані з потенційної мутагенної і канцерогенної дії копчених продуктів, коптильних препаратів і конденсатів...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Ткачова, Д.Л., Дуган, О.М.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2009
Series:Фактори експериментальної еволюції організмів
Subjects:
Online Access:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/176849
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!