Anti-Staphylococci activity of yeast isolates affected by pH of experimental medium
The aim of this work was to study the antagonistic activity of yeasts isolates towards various strains of potentially pathogenic bacteria Staphylococcus aureus. Methods. Over 50 yeasts isolates from authentic dairy products and gastrointestinal tract (GIT) of Hucul long-livers from Ukrainian Carpat...
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2015
|
Назва видання: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/177372 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Anti-Staphylococci activity of yeast isolates affected by pH of experimental medium / I.V. Dabrowska, K.S. Tkachenko, V.S. Podgorsky, M.O. Fomina // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2015. — Т. 16. — С. 179-182. — Бібліогр.: 11 назв. — англ. |