Anti-Staphylococci activity of yeast isolates affected by pH of experimental medium

The aim of this work was to study the antagonistic activity of yeasts isolates towards various strains of potentially pathogenic bacteria Staphylococcus aureus. Methods. Over 50 yeasts isolates from authentic dairy products and gastrointestinal tract (GIT) of Hucul long-livers from Ukrainian Carpat...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
Дата:2015
Автори: Dabrowska, I.V., Tkachenko, K.S., Podgorsky, V.S., Fomina, M.O.
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2015
Назва видання:Фактори експериментальної еволюції організмів
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/177372
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Anti-Staphylococci activity of yeast isolates affected by pH of experimental medium / I.V. Dabrowska, K.S. Tkachenko, V.S. Podgorsky, M.O. Fomina // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2015. — Т. 16. — С. 179-182. — Бібліогр.: 11 назв. — англ.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Схожі ресурси