2025-02-23T08:24:10-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-177373%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T08:24:10-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-177373%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T08:24:10-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T08:24:10-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Підвищення стійкості організму корів до негативного впливу плюмбуму кормів раціону
Aims. The technological features of the production of ecologically safe cow’s milk have been studied and its compliance with domestic and international quality standards as for the content of Pb (lead) within the specifi ed maximum permissible limits has been assessed. Methods. The laboratory phys...
Saved in:
Main Authors: | , , |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2015
|
Series: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/177373 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|