Підвищення стійкості організму корів до негативного впливу плюмбуму кормів раціону

Aims. The technological features of the production of ecologically safe cow’s milk have been studied and its compliance with domestic and international quality standards as for the content of Pb (lead) within the specifi ed maximum permissible limits has been assessed. Methods. The laboratory phys...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
Дата:2015
Автори: Маменко, О.М., Ємець, З.В., Хруцький, С.С.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2015
Назва видання:Фактори експериментальної еволюції організмів
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/177373
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Підвищення стійкості організму корів до негативного впливу плюмбуму кормів раціону / О.М. Маменко, З.В. Ємець, С.С. Хруцький // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2015. — Т. 16. — С. 132-132. — Бібліогр.: 12 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine