Підвищення стійкості організму корів до негативного впливу плюмбуму кормів раціону
Aims. The technological features of the production of ecologically safe cow’s milk have been studied and its compliance with domestic and international quality standards as for the content of Pb (lead) within the specifi ed maximum permissible limits has been assessed. Methods. The laboratory phys...
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2015
|
Назва видання: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/177373 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Підвищення стійкості організму корів до негативного впливу плюмбуму кормів раціону / О.М. Маменко, З.В. Ємець, С.С. Хруцький // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2015. — Т. 16. — С. 132-132. — Бібліогр.: 12 назв. — укр. |