Підвищення стійкості організму корів до негативного впливу плюмбуму кормів раціону
Aims. The technological features of the production of ecologically safe cow’s milk have been studied and its compliance with domestic and international quality standards as for the content of Pb (lead) within the specifi ed maximum permissible limits has been assessed. Methods. The laboratory phys...
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | Маменко, О.М., Ємець, З.В., Хруцький, С.С. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2015
|
Назва видання: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/177373 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Підвищення стійкості організму корів до негативного впливу плюмбуму кормів раціону / О.М. Маменко, З.В. Ємець, С.С. Хруцький // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2015. — Т. 16. — С. 132-132. — Бібліогр.: 12 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Зміни білковомолочності корів під впливом негативних факторів біогеохімічної провінції
за авторством: Ємець, З.В., та інші
Опубліковано: (2013) -
Генетико-математичний аналіз вмісту жиру в молоці корів і виходу молочного жиру за структурою стада чорно-рябої породи
за авторством: Маменко, О.М., та інші
Опубліковано: (2016) -
Успадковуваність екстер’єрного типу корів української чорно-рябої молочної породи
за авторством: Салогуб, А.М., та інші
Опубліковано: (2010) -
Генетические аспекты селекции скота по жирномолочности и выходу молочного жира
за авторством: Емец, З.В., та інші
Опубліковано: (2010) -
Наследуемость и изменчивость уровня содержания и выхода молочного жира как селекционных признаков в стадах черно-пестрого скота
за авторством: Маменко, А.М., та інші
Опубліковано: (2014)