Популяционный и генетический анализ пищевых предпочтений среди жителей Украины
Aims. The aim of the study was to perform population analysis of food preferences for sweets, meat, fruit, salty food, the first vegetable dishes, fastfood and fatty food among young people in a sample of Ukraine as well as to evaluate heritability of food preferences. Methods. Genetic analysis was...
Збережено в:
Дата: | 2015 |
---|---|
Автори: | , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2015
|
Назва видання: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/177414 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Популяционный и генетический анализ пищевых предпочтений среди жителей Украины / И.А. Тимошина, О.В. Павиченко, О.В. Филипцова // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2015. — Т. 16. — С. 236-240. — Бібліогр.: 12 назв. — рос. |