2025-02-22T10:37:31-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-177587%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T10:37:31-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-177587%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T10:37:31-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T10:37:31-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Вихідний матеріал для селекції зернобобових культур з покращеними технологічними показниками насіння
Aims. The article introduces results of many years studying (1994–2009 yy.) of collection samples of pea, bean, chick-pea and lentil of the National centre of studying genetic plant resources of Ukraine by technological indices of seeds – time of boiling and overcooking coefficient. Methods. The det...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2013
|
Series: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/177587 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|