Вихідний матеріал для селекції зернобобових культур з покращеними технологічними показниками насіння
Aims. The article introduces results of many years studying (1994–2009 yy.) of collection samples of pea, bean, chick-pea and lentil of the National centre of studying genetic plant resources of Ukraine by technological indices of seeds – time of boiling and overcooking coefficient. Methods. The det...
Збережено в:
Дата: | 2013 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2013
|
Назва видання: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/177587 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Вихідний матеріал для селекції зернобобових культур з покращеними технологічними показниками насіння / Л.Н. Кобизєва // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2013. — Т. 13. — С. 54-57. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |