Селекція нових ліній ячменю waxy
Aim. The aim of this research was to create waxy barley forms by hybridization and to test them for high amylopectin content in starch. Methods. To create high-yielding waxy lines, we used hybridization methods. Results. Due to using spring barley forms with various amylopectin content in starch i...
Saved in:
| Date: | 2016 |
|---|---|
| Main Authors: | , , , , , , |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
2016
|
| Series: | Фактори експериментальної еволюції організмів |
| Subjects: | |
| Online Access: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/177596 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Cite this: | Селекція нових ліній ячменю waxy / М.Р. Козаченко, О.Г. Наумов, Н.І. Васько, П.М. Солонечний, О.В. Солонечна, О.Є. Важеніна, О.О. Садовой // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2016. — Т. 18. — С. 93-96. — Бібліогр.: 14 назв. — укр. |