Селекція нових ліній ячменю waxy

Aim. The aim of this research was to create waxy barley forms by hybridization and to test them for high amylopectin content in starch. Methods. To create high-yielding waxy lines, we used hybridization methods. Results. Due to using spring barley forms with various amylopectin content in starch i...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2016
Main Authors: Козаченко, М.Р., Наумов, О.Г., Васько, Н.І., Солонечний, П.М., Солонечна, О.В., Важеніна, О.Є., Садовой, О.О.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Інститут молекулярної біології і генетики НАН України 2016
Series:Фактори експериментальної еволюції організмів
Subjects:
Online Access:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/177596
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Cite this:Селекція нових ліній ячменю waxy / М.Р. Козаченко, О.Г. Наумов, Н.І. Васько, П.М. Солонечний, О.В. Солонечна, О.Є. Важеніна, О.О. Садовой // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2016. — Т. 18. — С. 93-96. — Бібліогр.: 14 назв. — укр.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine